Nu är jag här!

Under många år har jag arbetet inom Svenska kyrkan men har även jobbat med eget företag inom sång och röstutveckling,  sjungit,  samt också undervisat i  sång och metodik  på musikhögskolan och Framnäs folkhögskola.

Som musiker ser jag många möjligheter för kyrkan att samarbeta med människor inom andra organisationer och jag brinner för att den enskilde  människan ska känna att kyrkan är allas vår kyrka , vara självklar, med fokus på det som är gemensamt för oss människor….att bli sedd…att  vara accepterad…..att räcka till och göra tillsammans!

Det gamla visdomsordet stämmer, ”Om du vill lära känna en människa…Arbeta tillsammans med henne”……Kom så gör vi det! Välkommen till en träff med en musiker!