”After school äger fett!”

”After school äger fett!”, sa en tjej för några veckor sedan. Fritt översatt betyder det att hon tyckte det var riktigt kul på after school. :-)

De senaste veckorna har vi gjort Loomarmband, målat pennfodral, vikt och dekorerat askar mm.

Nästa vecka, v. 44, är det inget after school, men sedan är du som går i åk. 4-6 välkommen till Arken på måndagar kl. 15.00 – 16.30. Vi bjuder på mellanmål. Det finns alltid ett pyssel och du kan spela spel, pingis, fotbollsspel, rita/måla mm.

After school är kostnadsfritt och ingen föranmälan behövs.

After school, kyrkis mm 001After school, kyrkis mm 003After school, kyrkis mm 006Askar after school 001

Kyrkis på Arken

After school, kyrkis mm 009 After school, kyrkis mm 013 After school, kyrkis mm 018 After school, kyrkis mm 017 After school, kyrkis mm 020

Vi har jätteroligt på kyrkis på tisdagarna! De senaste veckorna har vi målat disktrasa, alla har börjat sy/brodera en duk, färglagt bilder etc. Igår fick vi se på en teaterföreställning som barnen gjort själva och så gjorde vi fina ljuslyktor i decoupage. Varje gång har vi en samling i slutet, då tänder vi ljus, äter frukt och läser ur ”Res med Evelina i Bibelns land”.

Nästa vecka, v. 44, är det inget kyrkis, men sedan är du som går i åk.1-3 också välkommen till oss på tisdagar kl. 15.45-17.00.

Tisdagen den 11/11 är kyrkis i Hammarö kyrka, samma tid. Kyrkis är kostnadsfritt och ingen föranmälan behövs.

Barnverksamheten är i full gång!

Kyrkis, kollo, after school m.m. 2014 051Kyrkis, kollo, after school m.m. 2014 055Kyrkis, kollo, after school m.m. 2014 059

Barnverksamheten i Hammarö församling är i full gång och vi hoppas att bloggen ska hänga med i samma takt efter ett uppehåll under sommaren. :-)

På hemsidan ser du verksamheten vi erbjuder:

Titta också i kalendern på hemsidan för dagens aktuella aktiviteter. Där står alla våra aktiviteter som är utan föranmälan.

Våra rytmikgrupper och babymåleri är det anmälan till och begränsat antal platser. Rytmikgrupperna är fulla, men du kan redan nu kontakta oss för anmälan till vårens grupper. För frågor och anmälan, ring 054-512430.

Välkomna!!