Nu börjar verkligheten… Haha


imageimage

Första dagen på jobbet! Så roligt. Fick behärska mig för att inte skrika ut min glädje som Ronja Rövardotter skriker in våren. Trött har jag dock också varit, hur ska detta gå? Efter en arbetsdag, 8 timmar senare. Längtar redan lite till pensionen. Haha, nej då, det ska nog gå bra. Behöver skolas in lite bara. Tänk att det redan finns dopblanketter med barn som jag ska döpa som väntar på mig. Är så lycklig att jag nästan spricker. Kände mig så välkommen av alla. Det känns dock fortfarande lite overkligt. Tjänstetelefon och dator.(!) Sitter vid skrivbordet och får nästan känslan av att jag ”leker” präst. Men nix, det är på riktigt. Min handledare Pia Wiktors är toppen! Idag tittade vi lite på söndagens gudstjänster som ju blir mina första i denna församling som präst. Då är ALLA välkomna!

2 kommentarer

kollega säger
13 juni 2013 – 04:18

Du leker inte präst. Du ÄR präst! Känner igen dina tankar från när jag vigdes för 5 år sedan. Overkligt och härligt verkligt på samma gång. Njut!

Caroline säger
14 juni 2013 – 04:00

De här passar dig som handen i handsken, du kan stå där framme o snacka o snacka och inte en enda kommer våga avbryta dig ;)
puss puss på dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *