Trelleborgs allehanda. Senast var det i samband med Trelleborgs lucia. :)


image

Har ni möjlighet att köpa TA idag så finns där ett reportage om mig. Tyvärr finns det ingen länk att lägga upp. Men ska försöka lägga upp bilder från reportaget när jag fått hem ett ex med posten.

Hoppas ni har en fin dag alla. Älskar att sommaren har kommit. Längtar efter att få njuta av sommaren på riktigt. Men försöker ta vara på stunderna som ges. Till midsommar får ni följa mig och mina vänner på en ö utan faciliteter. Jag lovar att man är tacksam för mycket när man kommer hem. Men härligt är det. Snart flyttar vi till en fyra i Sölvesborg. Ett rum får bli walk in closet, kanske inte så lyxigt som Carries in SATC men dock. Nu är det bara det tråkiga kvar… – själva flytten! Imorgon har jag mitt allra första dopsamtal. – Spännande. Hoppas de fortfarande vill döpa barnet efter mitt besök…

En kommentar

Christina säger
17 juni 2013 – 11:02

Välkommen till kontraktet! Hoppas att du kommer fortsätta att trivas i pastoratet. Vet att i alla fall att du är i goda händer hos Pia. Vi kanske ses i något kontraktsammanhang eller på någon gudstjänst framöver.

Vill du veta vad som händer i Kristianstad så får du gärna läsa om det på min blogg ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *