Konfirmander.


I lördags hade jag, Sofie och Emma konfirmander hela dagen. Härligt värre! Att möta dessa tonåringar är som att möta sig själv som tonåring… Med livets alla stora och små frågor bubblande inom sig men utanpå syns dem inte. Det ska bli otroligt spännande att lära känna denna grupp. Denna lördag fylldes med hur mycket som helst. Tror att jag själv hade tyckt att det var riktigt kul om det var jag som var konfirmand. Förutom det faktum att jag hade varit tvungen att lämna min mobil på ”mobildagis” (en låda med många fack som mobilerna läggs i, vilket våra konfirmander gör.)

Denna konfirmandgrupp kommer att använda Frälsarkransen som hjälpmedel. Denna lördag gick vi igenom ”Guds pärlan” och ”Jag pärlan” på olika sätt. Vet du vad Frälsarkransen är?

Detta är Frälsarkransen:

Frälsarkransen är ett armband som skapats av biskop emeritus Martin Lönnebo 1995. Pärlorna i Frälsarkransen symboliserar olika aspekter av den kristna tron

På nätet kan man hitta mer info om alla pärlor och dess användning. Eller varför inte ladda ner appen ”frälsarkransen” för 7kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *