Den kungliga hufvudstaden


Njuter av en helg i Stockholm. Är dock glad över att inte vara bosatt här. Lite väl mycket människor som verkar ha alldeles för bråttom för min smak. 😉 Men mysigt att åka hit då och då. Framförallt nu när min systerdotter med fru och barn bor här. Detta tvillingpar som är världens underbaraste! Gammel moster är det inte alla 27 åringar som kan kalla sig. Är glad över att spendera en massa tid med dem och mamma. Vi promenerar i ett vackert Stockholm som visar upp sig i sin vackraste höstskrud. Imorgon blir det högmässa i Storkyrkan, ska bli spännande. Sedan blir det en mysig stund med min älskade och fina barndomsvän Mikaela som åker ner från Uppsala. Har en fin helg m.a.o!

imageimageimage

En kommentar

Christian Kinnunen säger
5 oktober 2013 – 09:22

Har bott och är även uppvuxen i huvudstaden. Har dock flyttat och bor sedan 2009 i västra Götaland då i Hjo och nu Skövde. Stortrivs i en mindre stad. På tok för mycket stress i Stockholm dock en vacker stad! :)

bernice svarar
25 april 2024 – 02:33

Hej Christian! Välkommen ner eller vad man ska säga. Alltid lite känsligt det där att yttra sig om Sthlm. 🙂 Men att det är vackert det råder det inga tvivel om. Skönt att det känns lite lugnare i livet nu. Allt gott! Med vänlig hälsning, Bernice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *