Guds vägar är outgrundliga…


image

Är så otroligt tacksam för min GPS! Tack kära morbror Börje med familj för den! En prästvigningspresent som blivit min bästa vän strax efter Jesus. Andlig-vägledning är nämligen inte detsamma som bara VÄG-ledning. Någon gång har jag hoppats på att en bil ska åt samma håll som jag och följt efter den… ibland har det visat sig vara lyckosamt och ibland inte… Men nu är jag äntligen helt självständig (med min GPS)!

Till många hem det ska faras, för samtal och frågor som ska besvaras. Med min gula Cooper ska jag hitta dit, mitt dåliga lokalsinne är ej med flit, allt för att sedan kunna utföra en rit.

Lite ”torr” får man vara ibland och riva av ett rim.

En kommentar

Börje säger
25 januari 2014 – 02:33

Hej Bernice
Vad roligt att Du tyckte om det som Du fick. Din morfars bibel var ju bara en kopia av det som Du redan har - ehuru något grånad på utsidan och insidan lite omodern med dagens mått mätt.
Våra vägar skiftar ju hela tiden och vi måste anpassa oss till dem. Även bilens vägar skiftar ganska ofta men GPS'en har inte förmågan att anpassa sig så ibland hamnar man lite vid sidan om vägen om man lyder instruktionerna. Jag skulle köra Jacob till Hjärup häromdagen och min GPS visade till Församlingsgården och sen sa den: "försök hitta en parkering och promenera resten av vägen".
För att Du inte ska hamna i den situationen så kan man med datorns hjälp uppdatera programmet. Tänk då på att inte göra det när Du behöver datorn de kommande 10 timmarna. Jag läste en recension i en teknisk tidning där man påpekade att uppdateringen speciellt första gången kan ta 7-8 timmar.
Med hälsningar Börje

bernice svarar
20 april 2024 – 03:21

Ja, jag blev jätte glad för både GPS och morfars bibel. Hoppas allt är bra med er. Ha en fortsatt fin vecka! Kram Bernice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *