Om bloggen

Jag heter Bernice Magnusson och är präst i Häljarps församling. Anser mig tycka att jag har världens bästa jobb och därför gärna vill dela med mig om mina tankar och erfarenheter. I denna blogg blandas allt mellan himmel och jord. Det som finns i kylen och blir till en spontan ihop komponerad måltid kan i detta sammanhang omvandlas till; Det som finns ”I huvudet på Bernice” blir ett inlägg på bloggen som förhoppningsvis bjuder på många färger och smaker.

Skriv gärna till mig om era tankar, frågor och funderingar.

Välkomna in! <3

Bernice

6 reaktion på “Om bloggen

1. Hej! Jag undrar om jag skulle kunna få möjlighet att publicera ditt inlägg från 11/8 i vår församlingstidning?

• Hej, ja sjävklart. Det finns det inget som talar emot om det är så att ni tycker att inlägget var av värde. Vilken församling gäller det? Skulle vara roligt att sen kika in på er hemsida och läsa er församlingstidning där. Allt gott och med önskan om en fortsatt trevlig eftermiddag.
      Varma hälsningar
      Bernice

2. Hej Bernice!
    Kul att se din blogg på Svenska kyrkans sida. Tycker att du bör uppdatera introduktion av dig. Nu är du inte ny präst längre. Du har varit med på bra sätt ett tag nu! Ung är du – men inte ny!

3. Hej!
    Undrar hur man får kontakt med dig, när man undrar om du vill hålla i en vigsel? :) Det är den 2 juli i sommar (i Trelleborg). Kanske är du upptagen, men vill du då rekommendera någon annan, lika bra?
    Vänlig hälsning,
    Linda

• Hej, Vad roligt för er! Stort Grattis!! :) Tyvärr kan jag inte den 2/7, annars skulle jag gärna ställa upp. Vänd er till Trelleborgs församling. Är säker på att ni hittar en präst som kommer göra det jätte bra. Kontakta Trelleborgs församlings expedition eller ring någon av prästerna direkt. Telefon nr. hittar ni på Trelleborgs församlings hemsida. Önskar er en jätte fin dag. Njut av dagen, livet och av varandra! Stor kram. /Bernice

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *