Våfflor, lotteri och brödförsäljning

… när arbetskretsen bjöd in till påskbasar!

Påskbasar

Foto: Vivianne Sjöstedt

Sju sånger om kärlek

Sju sånger om kärlek var vad som bjöds under Noten i Mars.

Det var fullsatt i Skoghalls kyrka, när en drygt 100 röster stark damkör från södra Värmlands kontrakt samlats och framförde låtar av Niklas Strömstedt. Allt under ledning av Mats Kästel.

Trädgårdsmässan i Stockholm

Kyrkogårdspersonalen + vaktmästare besökte trädgårdsmässan för att få inspiration och se vilka nyheter som kommit inom redskap och växter.

Prästost till salu!

Under fredagen kunde du hitta oss både på Coop, ICA Kvantum och ICA Supermarket, säljandes prästost till förmån för Svenska kyrkans internationella arbete.

Elisabeth och Maria redo att ta emot de första kunderna på nya ICA Kvantum.

Prästost

Kommersen i full gång.

Prästost

”Köp prästost och donera samtidigt en slant till Svenska kyrkans internationella arbete.”

Foto: Johanna Hedström

Cleveträffen drar igång igen

Det bjöds på fika med semlor när Cleveträffen drog igång igen efter ett kort uppehåll under februari.

Välkomna in tisdagar kl. 10-12, i Skoghalls centrum. Programblad finner ni enklast i Cleveträffens lokaler eller på pastorsexpeditionen i Skoghall.

Mys med tjejgruppen

_DSC2797_2_CS

Mys, fika och skapande med tjejgruppen på Arken.

Foto: Johanna Hedström

Den flygande violinisten

Årets första Hammarö Noten gästades av Bengt Steinert. Han delade med sig av bitar ur hans fantastisk liv som violinist och pilot samt vilka situationer denna ovanliga kombination satt honom i. Denna livshistoria skriver han om och berättar i sin boken Den flygande violinisten.