Dagens guldkorn


Äntligen har jag hittat luft-autostradan in i min vackra irländska tvärflöjt. För ett par veckor sen var jag med på en radio-inspelning i grannkyrkan. Som vanligt undrade varför jag tvunget skulle vara med på detta – jag som har så mycket att göra. Men nu var jag där och det var bara till att gilla läget. Som vanligt blev jag helt drabbad av stunden och överlycklig för att jag var där. Det var så fin musik som spelades och jag fick inspiration i överflöd, bland annat fick jag en irländsk sång som vi sjöng, vilken jag nu spelar dagarna i ända på min tvärflöjt i peruanskt rosenträ. Och äntligen klingar min flöjt så vackert som jag vet att den kan göra, men jag har aldrig lyckats med den. Men nu så!!

Nästa guldkorn skedde på barnkören. Pojken M blev lite ledsen och jag bad Pojken G gå och hämta honom – och det lyckades!! Jag vet inte riktigt vad det handlade om, men pojken var i alla fall glad hela körövningen sen!!

Tredje guldkornet var min makes stora glädje över alla You tube-klipp som han hittar. Han visade mig ett som han tyckte var så fantastiskt. Och han hade rätt, det var helt fantastiskt. Det hjälpte mig med idéer till Juniorkörövningen, och de köpte min idéer rakt av. Makalöst, faktiskt.

Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag.

En kommentar

Eva säger
11 mars 2015 – 07:56

Du kan verkligen fånga dagen

duromoll svarar
12 mars 2024 – 02:15

Tack Eva!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.