Skypes påtagliga verklighet och tisdags-flow


Ibland håller vi skype-möten i vår styrelse. Många gånger går det alldeles utmärkt, men bland tränger sig verkligheten in, högst påtagligt, som igår. Det är ju grymt praktiskt när styrelsen bor i olika delar av landet, som vi gör. Och igår var det nästan ingen hejd på all verklighet. Det brukar ta ett tag innan alla är med i samtalet och igår var det en ny medlem som inte hittade in. Vi fick tag på vederbörande i mobilen, men det gick inte att ansluta. Vi hjälpes åt och försökte på alla sätt, men nix. Vi fick fortsätta själva.

Mötet tog sin början och det första var: ”Du hörs nästan inte alls”. ”Nä, jag äter” Aha.

Nästa: ”Oj vad är det som brusar och susar?” ”Det är min dotter som fönar håret” ”Aha”… ”Hon är snart klar…”

Nästa: ”Oj, vem är det som sjunger?” ”Det är min make, jag har precis stängt dörren” (det var undertecknads make som precis hittat någon bra basklang, lät han förtälja i morse).

Nästa: ”Oj, vem är det som skriver så aggressivt på sitt tangentbord?”

Nästa: ”Oj, vad det ekar i luren” ”Ja, det är min telefon, jag stänger av mikrofonen”

Trots allt detta så lyckades vi genomföra vårt möte, men det tog jättelåååång tid. Men det var ju för att vi försökte få med den stackaren som inte kunde ansluta. Jag tror vi lade på och ringde upp igen minst 3 gånger. Men vad gör man inte för att hjälpa till!!

Sen var jag supertrött men väldigt nöjd med att jag hade ledig morgon och förmiddag och jag kunde sova i morse huuuuur länge som helst!!!!!!!!!!

Så jag klev upp kvart över fem för då var jag klarvaken och gjorde kaffe och gick med hunden. Sen satte jag igång en balja tvätt, gav hunden mat, filade klor och kammade honom – dock icke katten som höll sig undan. Sen satte jag mig vid datorn och skrev ett arr. Jag hade klurat på detta arr sen igår. Jag har plockat fram gamla låtar som ska dammas av, och förr var min kör bara 3-stämmig, dvs sopran och alt och tenor fanns att tillgå. Numera har vi även en basstämma och då får de gamla arren stuvas om lite och detta gjorde jag i morse innan frukost. Efter frukost spelade jag in nya ljudfiler från arret och jag är grymt nöjd. Hoppas att kören blir det också, men det ska väl visa sig.

Och nu är det lunch snart och jag kan pipa iväg till jobbet efter lunch. Jag ska planera två körövningar samt öva med en solist, hämta ungar i skolan och sen ha dessa två körövningar.

Har träningsvärk i mina armar och är grymt nöjd med att vila idag, dvs inte gå på ett enda yoga-pass. Oceaner av tid breder ut sig 😀 Pax!

20151011_090930

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.