Tala film – Tala liv i Göteborg


Sugen på att prata lite längre om några av filmerna på Göteborg filmfestival? Då har du chans att prova på Tala film – tala liv samtal som Svenska kyrkan och Sensus studieförbund erbjuder tillsammans. Nio grupper är redan klara, men  det finns fortfarande platser kvar.

Man samlas i grupper om 8 personer för att samtala om tre filmer. En utgångspunkt för samtalet är att man pratar om vad filmen väcker, inte om den är bra eller dålig. Läs mer om metoden här.

Samma grupp träffas 3 gånger, nämligen 30/1, 1/2 och 3/2 samtliga gånger 17.30. Deltagande kostar 300 kr (i princip självkostnadspris).

Revolt, sorg och kroppsbygge

Årets filmer är norska Revolt (regi av Jens Lien) om att göra uppror i ett miljonprogramsområde 1978, danska Teddy Bear (regi av Mads Matthiesen) om 38-åriga kroppsbyggaren Dennis som fortfarande bor hemma hos sin mamma och bulgarisk/engelska Ave (regi av Konstantin Bojanov), en roadmovie om en ung kvinna som försöker komma vidare efter en familjetragedi.

Ylva Leitzinger

Föranmälan görs till Millis Ström på 031/708 39 00 eller marie-louise@sensus.se. Mer info av studentpräst Ylva Leitzinger 0702/194 630 eller Annika Broman på Sensus 0703/127 215.

Mikael Larsson

handläggare för kulturfrågor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *