Om bloggförfattaren

Min bakgrund hittar man bland annat i missionsrörelsen EFS. Samtidigt som jag fortfarande har ena foten i den traditionen, står jag med den andra foten i en bredare (teologisk-) tradition som man hittar i Svenska kyrkan. Och med dessa båda fötter söker jag mig framåt i en postmodern miljö. Jag är präst och arbetar som församlingsherde inom Skellefteå pastorat (men jag har även hunnit med att arbeta som kyrkoherde, ”vanlig” komminister, församlingspedagog och som EFS-präst.

image

Jag är gift och har tre vuxna barn. Jag har passerat den högsta punkten på livstrappan och åker nu nedåt. Men jag är inte äldre än att jag vågar bygga ett uterum eller springa en mil emellanåt. Jag har ett barnbarn och fler inom kort.

2 reaktion på “Om bloggförfattaren

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *