Sånt skall vi prata om på söndag…


Vi ser framemot söndagen! Gudstjänsten kommer handla en hel del om längtan och det är precis vad den här dagen kommer att handla om, längtan efter att vara en del av församlingen.

Sedan blir det lunch och föredrag och möjlighet att komma  tilltals och tillsammans fundera kring det här med ideellt arbete. Vad är en församling? Vad har församlingen för uppdrag? Din roll i församlingen? Att bli sedd och älskad, hur skall vi vara mot våra medmänniskor?Kyrkan- är det bara en byggnad eller är du/jag en en del av kyrkan genom att Gud verkar genom våra liv, händer, fötter och hjärtan? Sånt skall vi prata om på söndag!! KOM! VÄLKOMMEN!

 Ett tips!

”Ställ en bukett med olika blommor på köksbordet och använd dem som tacksamhetssymboler för det framströmmandet livet.Låt varje blomma symbolisera något du i livet som du behöver hjälp med. Att just blommor symboliserar dessa områden är påminnelser om att Gud vill andas in liv i det svåra”..

Vår är ett uppvaknande!

Gud I väntan på våren hjälp oss att vila i vår väntan, lär oss att se framåt mot ljus och värme också i vår värld.Gud hjälp oss att allt tydligare se din son, Jesus Kristus,som vår förebild och medvandrare.Skänk oss delaktighet i det vetekornets livsmönster som han gav oss på vägen till korset.-vägen till liv genom död, jagets död också i våra liv.Bliv du livet i våra liv som som du var det i hans.

Amen / Ske Guds vilja

 

 

En kommentar

Christina säger
9 april 2013 – 08:32

Låter som om det kommer bli en intressant och givande och nog viktig eftermiddag. Hade önskat att jag själv hade kunnat delta om jag inte hade bott så långt iväg...
Men jag önskar er allt gott på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *