Sångövning

Anders Åke o jag

Anders Claesson, Åke Persson och jag övar sånger inför eftermiddagens föreställning för daglediga. Pojkarna är urstarka sångare. De sjunger så taket nästan lyfter. Min svaga stämma hördes knappt. Det var riktigt kul att sjunga sånger om Jesus tillsammans med dom. Längtar redan efter att få sjunga med dom igen. Se så varsamt Åke håller mig.

Hälsade på en väninna

Väninna

Hälsade på en väninna idag. Vi pratade om hur skönt det är när det är så fint väder. Bara stå där i fönstret och sola sig och njuta. Se hur snön försvinner och det börjar så smått grönska där ute. Det är så man längtar ut. Men det är nog bäst att vänta ett för det är nog lite för kallt fortfarande för mig och min väninna. Hon hade så fina blommor så jag blev lite avundsjuk. Hon klagade på att hon fick för lite vatten. Hon var lite ledsen för det. Får hoppas hon får bra skötsel i fortsättningen.

Brandskyddsutbildning

Brandskyddsutbildning 2

Idag var jag med på brandskyddsutbildning med personalen. Där fick vi lära oss om hur vi ska skydda oss mot bränder av olika slag. Inga lösa elsladdar eller billiga förlängningsdosor. Att se till att vi inte lämnar brinnande ljus och sådant.

Om det börjar så skall vi springa ut så fort det går. Hm, undrar hur det ska gå till, jag har ju inga ben. Jag få hoppas att någon kommer ihåg att ta med mig.

Måndag 2 mars

Måndagen den 2 mars

En helt vanlig dag. Stod som vanligt i mitt fönster och tittade ut. Såg alla människor passera, alla bilar som kom och for iväg. Det var visst något i kyrkan denna dag då det kom många bilar. Men det är ju som det brukar vara.

På kvällen fick jag följa med Petra till Skillingaryd. Den nyvalde biskopen Fredrik Modéus skulle vara där och tala. Han pratade  om sitt hjärteämne ”Gudstjänstgrupper”.

Jag minglade runt lite bland personalen i Skillingaryd och fick sitta en stund i den blivande biskopens knä. Han tyckte jag vacker, frodig och fin.

DSC_0010 DSC_0011 DSC_0012

Helgmålsbön i Bondstorp

Negar och Valentina skuren

Lördagen 21 februari gästades Bondstorps kyrka av artisterna Valentina Viktorovitch och Negar Sarassi. En mycket väl genomförd konsert. Valentina spelade så vackert och Negar sjöng sånger om våren och om kärleken. Jag kände mig upprymd och glad fastän det nästan var snöstorm ute. Vi fick en liten pratstund efter konserten. Här är jag tillsammans med Valentina och Negar. Petra som tog kortet verka lite nervös över att jag skulle följa Negar med hem, men så blev det inte.