Lysande glittrande Sparkling!


En sprillans ny kör har startat i Biskopsgårdens kyrka den här terminen. Visste ni det?!Kören heter Sparkling! (10-13 år) Och ledare är Mässmakar-Malena, samt finfina medhjälparna Linda och Emma. Vi har haft en spännande höst och redan hunnit med ett par framträdanden, men också såklart övat en hel del till TV-inspelningen som vi ska vara med på! Sparkling, tillsammans med alla barn och ungdomskörer i Lundby församling ska ju medverka i ”Mässa för de minsta”! Och det ser vi mycket fram emot!

Selma och Emma

Här är fina Selma och Emma – två av dom äldsta medlemmarna. Selma kommer sjunga solo i mässan och Emma be dagens bön!

Biskopsgårdens kyrka i ljus

Och här ser ni en radda av härliga Sparklingbarn, fångade på bild strax innan vi sjöng julsånger i Biskopsgårdens kyrka i samband med att den Levande julkrubban från Stadsmissionen besökt oss på Vårväderstorget!

Där förövrigt den här håriga pampiga liraren, var en av dom mest populära…

Kamelen

Under det framträdandet sjöng vi även några sånger tillsammans med kören Stars från Länsmansgårdens kyrka. Och då kunde ju vi kalla oss för ”Sparkling Stars”! 😉

 

Men nu har Sparkling tagit jullov från körövningarna. (Sista övningen så festade vi till det med skumtomtar och musiktävlingen ”Så ska det låta”! Alla vann. ;-))

Man behöver ju vila också!

I början av januari ses vi igen för att finslipa sånger och texter inför inspelningarna. Så spännande det ska bli!

Och nu vill vi önska Sparkling, Stars och alla andra en riktigt God Jul!

Sparkling på julkrubban

Biskopsgårens kyrka är med och lyser upp Vårväderstorget…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *