Ibland krånglar man till det för sig!


Semester… Har en del dagar sparade. Tänkte då det kom upp att ja, jag kanske ska hitta någon vecka nu i höst.. Tittade i min kalender och hittade en. En vecka där jag kanske kunde vara ledig, om jag bara fixar och trixar lite först. Troligen behöver jag jobba lite extra innan jag tar den där veckan. Julen och allt vad det innebär står ju för dörren!

Trixade och fixade lite så nu ska jag ha min semester. Men vem vill sitta hemma en semestervecka i november? Ja, inte jag! Tänkte direkt att yes, jag åker ner till Rumänien och hälsar på. Det var ett tag sen.(Jag har jobbat för Hoppets Stjärna i Rumänien vid två tillfällen, därav att jag vill dit. Jag älskar Rumänien och mina vänner där. Det är ett fantastiskt land som jag bär med mig i mitt hjärta.)

Pratade med vännerna där nere och allt var klart. Så kom vi då till det där med att boka. Jag flyger från Köpenhamn till Luton (England) och tar mig därifrån vidare till Bacau (Rumänien). Hade båda flygbolagen uppe så jag kunde se att det var platser kvar båda sträckorna. Men vad händer! Jo, platserna Luton – Bacau är helt plötsligt slut! Och då har valt att köpa flygstol Köpenhamn – Luton först. Så, nu sitter jag här med biljett till Luton den 15:e. Biljett till Bacau fick jag först till den 17:e. Tja, vad säger man! Typiskt mig! Fast å andra sidan var det ju bättre så här. Det kunde varit värre! Det kunde varit att jag fått biljetter till Rumänien först och inga till Luton.

Nu litar jag på bekanta i London. Jag kan nog bo där två nätter, annars finns det säkert något billigt hotell!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.