Läger


Så var det dags…för läger!

Sitter här och fikar på te och knäckebröd och hittar på historier med konfirmandledare och konfirmander. Vi säger ett ord var och gör en berättelse!

Nu är det förberedelser till konfirmationsgudstjänst som gäller. Musiken har vi funderat på och snart bestämt. Nu ska vi fundera på ”redovisningen”. Den brukar aldrig se likadan ut utan skiftar från grupp till grupp. Få se hur kreativa de är under morgondagen? Film, lek och gemenskap står på programmet nu under kvällen.

Jag älskar läger! Även om jag blir helt slut i huvudet efteråt är det ändå något av det bästa jag vet. Just läger innebär för mig ett annat sätt att lära känna varandra och ha gemenskap, alla tillsammans. Samtalen som ibland blir med både skratt o gråt. Sova kan jag göra sedan.

De har nu gått upp på ovanvåningen på vårt mysiga gårdshotell vi bor på. (Ubbalt gårdshotell utanför Vittsjö) Kan det bero på att de inte ville ha mitt angenäma sällskap kanske? Nää, jag går upp ändå och sätter mig för sällskaps skull. Det är klart jag får vara med;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.