Har jag någon koll?!


Jo, men jag tror väl det. Som den planeringsmänniska jag är har jag väl kommande lördags konfirmation under kontroll. Fast det känns inte så….

Jag vet det är ett antal dagar kvar dit men då jag går en utbildning om Martin Luther är jag just precis nu på väg till Tyskland och Luthers hemtrakter för att lära mig mer. Jag är tillbaka igen på fredag och sen på lördag är det då konfirmation, två stycken dessutom.

Det ska säkert gå bra men det är alltid lite spännande och nytt när jag jobbar med ny präst och musiker. Allt blir ju inte som vanligt! Det som inte behövts sagts så mycket fås ju nu gå igenom. Hur vill prästen ha det? Hur brukar vi göra?

Genrepet hade vi igår och det känns ändå rätt kontrollerat, jag kan nog ta det hyfsat lugnt och befinna mig just där jag nu ska vara, både fysiskt och med tanke. Mitt tal har jag dock med mig och krävs lite övning. Tal har jag haft många men detta blir lite utmaning…

..men vem gillar inte att utmanas ibland? Ja, jag kommer ju på mina utmaningar själv och hade nog inte klarat mig förutan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.