om:VÄRLDEN. En ny blogg, helt enkelt.

I om:VÄRLDEN kommer jag att skriva om just världen. Om stort och smått i allmänhet och om internationella frågor i synnerhet. Farsta församling vill vara en kyrka för en skönare värld, både här i Stockholms södra förorter och där ute i vida världen. Församlingen har en aktiv Internationell grupp bestående av såväl frivilliga som anställda och jag är dess stolta ordförande. Stolt eftersom jag tycker att vi gör ett bra och viktigt jobb. Den 3 oktober är vi 18 personer från olika församlingar i Stockholms stift som i FIMOD:s regi (föreningen för Internationell diakoni och mission) åker på en studieresa till Moldavien.  Om allt vill sig väl (läs: om det finns en fungerande uppkoppling) kommer jag att blogga därifrån och det är också då jag räknar med att komma igång med bloggandet mer på allvar.

Tills dess: sv.psalm 288