God Jul och Gott nytt år

Nu tänker jag ta jullov men tänker först berätta vad jag gjort de här dagarna. Det har handlar om jul för hela slanten. Församlingen inbjuder alla som går i förskoleklass och åk 2 att vara med om ett drama i Öjebykyrka. Dramat heter festen i stallet och handlar om en värdshusvärd som hamnar mitt i dramat med det nyfödd barnet. Han får besök av herdar och vise män men han är inte intresserad för det bästa han vet är att få sova.

40

Här har vi ställ i ordning scenen. Stallet är till vänster på bilen och herdarnas äng med fåren till höger. Det är roligt att spela teater, jag tänker ofta där jag sitter och väntar på min tur, att jag har världens bästa jobb. Jag tror jag sagt det förr men tänk att få spela teater på jobbet utan att vara skådespelare.

Det här har varit min sista arbetsuppgift innan julsemestern men församlingen har program hela julen. Information om vad församlingen har för program under julen finns på hemsidan. Vill ändå passa på att tala om att församlingens anställda och volontärer finns på Gallerian och slår in julklappar. En liten summa tar vi och behållningen går till Svenska kyrkans internationella arbetes julkampanj: Låt fler fylla fem. Så kom med era paket och hjälp fler barn fylla fem.

Jag tackar för mig och önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt år.
Vi ses i januari.