God fortsättning på det nya året

Nu är det ett nytt år igen och jag fattar inte att det har gått ett helt år sedan vi firade nyår sist. Vårterminen har börjat och snön vräker ner men snart kommer ljuset tillbaka och då kommer livet att känns lättare.

Jag började arbetsåret med att vara på kurs där jag inte var deltagare utan en av kursledningen. Har aldrig varit med om det förut så det blev en ny erfarenhet. Kursdagen var i Umeå som hade kontraktsdag och ämnet för dagen var kyrkorumspedagogik. Jag var där för att berätta om det arbete jag, tillsammans med onsdagsgruppen (ungdomsgruppen för ungdomar och unga vuxna med behov av särskillt stöd) gjort i Piteå kyrka. Det var väldigt roligt att få berätta och jag kände mig otroligt stolt över ”mina” ungdomar.

08

Nu är jag tillbaka på kontoret och försöker bringa ordning i röran jag lämnade innan jul. Sneglar ibland ut genom fönstret på min fantastiska utsikt av klocktornet. Känner en viss förtröstan och spänning över att börja terminen med onsdagsgruppen, bibeläventyr, guidning och allt annant som kommer att dyka upp i vår. Så nu ger jag järnet!