Till innehåll på sidan
clair

Godmorgon fran San José!

Klockan ar 10.35, ca 14 timmar efter landning i San José. Jag, Clair, och Frida, anvander studenternas allmana datorer pa Universidad Bíblica Latinoamericana, ett teologiskt universitet med campus – har ska vi bo i en vecka innan vi aker till vara familjer (den ena troligen i Alajuelite och dn andra troligen i Carit de Puriscal, men det far vi reda pa snart – mañjana mañjana 😉 ).

Det ar litet och valdigt mysigt har, vi har redan pratat med nagra teologi-studenter och atit frukost pa en restaurang i narheten. For min del blev det Gallo Pinto (nationalratt med stekta bonor och ris) och Platanos (mindre sota varianten av bananer). Qué Rico!

Idag star ”descanso” pa schemat – vila. Sa mellan alla maltider med folk fran kyrkan sa tar vi det lugnt, vilket kanns mycket bra efter den langa resan! Och redan har iallafall jag kommit in i tidsuppfattningen har – klockan 12 ska vi bli hamtade for lunch, men de kommer nog vid 13, sa vi sitter nog ute i solen tills dess (om inte det dagliga regnet redan borjat storta ner). Men nu ar det sol och runt 28 grader. I natt var det kallt, och fonstrerna gick inte att stanga, men det fanns filtar och jag sov forvanandsvart bra hela natten! Och aven flyget via Newark gick valdigt bra! Jag har aldrig akt mer an 2 timmar i tiden bort, sa det var nytt for mig att flyga sa langt och dessutom genom America, men det gick valdigt effektivt och bra och jag ar bara lite trott idag 🙂

Nu ut i solen och vanta pa att ata lunch med samordnaren fran programmet har. Taggad till tusen for resten av denna resa! Skriver mer sen 🙂  Och hoppas alla andra stipendiatier ar redo, och far harliga resor nu! Hasta Luego!

Clair

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *