Till innehåll på sidan
clair

Varme

Just nu befinner jag mig i Sarapiqui, nagra timmar nordost om San José, och det ar VARMT. Nar jag kom i forrgar kvall trodde jag bokstavligen jag skulle svimma dagen darpa, da jag ar en person som garna har vinter alla dagar om aret. Men jag har klarat mig hittills, mycket bra, med massor av vatten, och dopp i floden (var valdigt stromt mitt i natten och krokodiler 6 km bort, men nodvandigt tyckte iaf jag..).

Angaende varme sa ar det nog sa jag vill beskriva folket har – valkomnande, kramandes (aven om det inte sker mellan man) och otroligt gastvanliga. En van har som besokte sverige tankte en hel del pa varfor svenskar var mer, som hen tyckte; kalla, inatvanda och stela. Hen kom fram till att det berodde pa att det var sa kallt i sverige. Och sa svart och vitt skulle jag inte beskriva det, men har ar mycket mycket varme i moten med nya bekantskaper, mycket gladje och valkomnande, tid for andra, och mycket mycket varmt klimat.

Igar besokte vi en forsamling i narheten (den finns 4 har i narheten som vi ska besoka och arbeta med i 12 dagar nu) med barngrupp (otroligt mycket lek, bibelstudier = alla pratade om veckans evangelie-text, bon och mera lek = svettigt), och sa en ungdomsgrupp med mera lek, bibelstudier och bon. Och idag blir det ungdomsgrupp i en annan forsamling om jag fattat ratt. Men forst en tur till floden, for det ar sa otroligt varmt.

La Paz,

Clair

 

Kommentarer

2 svar till ”Varme”

  1. Profilbild för Åsa
    Åsa

    Det låter härligt tycker jag – värme bland människor och värme i temperaturen – idealiskt för mig som inte tycker att det kan bli för varmt 😉
    Kramar!/Åsa

  2. Profilbild för Eva
    Eva

    Låter kanon på väldigt många sätt men mamma blir rädd när läser bada i strömt vatten och med krikodiler!!! Det är sådant man bara gör EN gång min kära dotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *