Till innehåll på sidan
cassandra

Uppdatering fran Paete

Hejhej! Cassandra har.

Blir en kort uppdatering. Jag och Annie har landat har i Paete. Det ar en jattemysig liten stad, pa nagot konstigt vis paminner den lite om en pittoresk stad i sydeuropa.

Vi har lanat tva ungdomars laptops och sitter utanfor en kiosk dar det ar Wifizon. Runt omkring oss ar det ungdomar, barn, gamla och vuxna. Alla hanger pa det har stallet, verkligen fint att aldrarna blandas pa det sattet. Folk star och hanger vid datorn,  ropar vara namn och fragar hur allt uttalas och later, eftersom det har ar en svensk sida. Tur att de inte forstar vad jag skriver haha!

Idag har vi varit pa en slags aventyrshajk och simmat runt i ett stort vattenfall – sjukt haftigt! Helt fantastiskt vackert. Det roliga var att vi inte alls visste att vi skulle simma, sa jag anstrangde mig till tusen for att inte bli blot i borjan. Nar vi sedan insag vi att vi skulle simma over en fors och dyka bland vattenfall kandes det lite onodigt haha. Det var bara att hoppa i med kladerna pa. Imorgon ska vi pa en femdagarstripp till Pagsanjan dar vi tidigare varit. Vad vi ska gora vet vi inte riktigt, men det brukar vara sa haha. Tror att det ar nagon musikworkshop igen i gorningen, sa det blir nog kul.

Igar fick jag kommentaren nar jag hade pa mig en filippinsk klanning att om jag bara fargade haret svart skulle jag se ut som en av dem. Jag tror inte det. Har ar jag en jatte. Folket racker mig till axeln ungefar. Kommer kannas jattekontigt att komma hem till Sverige och faktiskt traffa folk som ar langre an jag.

Nagot annat alla tycker ar saaa konstigt ar att jag och Annie inte skyddar oss med paraply for solen – vi kommer ju bli bruna! Det ar det varsta som kan handa enligt dem. Det ar sa roligt att man verkligen vill vara det man inte ar, vi vill bli bruna, de vill bli vita.
Nu maste jag sluta och umgas lite med alla manniskor som hanger har. Far se hur detta inlagg egentligen blev, mitt fokus har ju varit lite si sadar 🙂
pussochkram Cassandra

Kommentarer

Ett svar till ”Uppdatering fran Paete”

  1. Profilbild för Suzanne
    Suzanne

    Nu låter det som ni har flyt igen! Jag gläds med er och skriver snart mail 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *