Till innehåll på sidan
veronika

Nu är det jul här i vart hus

Trots en enorm varme som borjar redan klockan 9 pa morgonen, ar val omkring 30grader skulle jag tro men det kanns som mer nar man inte har mojlighet att svalka av sig, har julen borjat har. Redan igar borjade min vardmamma julpynta och nedan ser ni resultatet da ni aven far se hur jag bor, efter 4 veckor har. Aven i affarerna ar det fullt av julpynt och igar at vi en efterratt som man brukar ata pa julen har. Kan dock inte fa den ratta julkanslan har annu. Tror inte heller att jag skulle fa det utan sno och vad den har familjen har berattat om deras julafton vill jag hellre fira den hemma. Pa julafton pa dagen gor de inget speciellt, men pa kvallen ar det julspel i kyrkan med barn och ungdomar. Efter det ar det dags for presenter sedan sa ater de massa gott ocksa, men ingen typiskt svensk julmat. Sa det ska bli skont att komma hem till en vit jul, det ju bara tva veckor i Brasilien kvar nu.

Bakom allt julpynt, vilket lar bli mer nar det narmar sig julen, ser man vardagsrummet i spegeln.

Mitt rum som ar inrett till stor del i tra. Forut pa internatet hade de ett program dar eleverna gjorde saker i tra sa min familjs hus ar inrett med tra som eleverna har gjort, kul att ta vara pa deras talang!

En bild pa ”mitt” hus dar jag har bott i fyra veckor nu, och nu ar det bara en vecka kvar har i Teófoli Otoni, tiden gar snabbt. Men jag ar glad over den har tiden som jag har haft har och den sista veckan i Brasilien efter Teófoli Otoni. Até logo, Veronika

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *