Till innehåll på sidan
idak

Snyftiga Hejdakramar

Och sa kom dagen vi alla gatt o bavat for..

Idag ar det dags for mig och maria att lamna var o. Det ar med ett sorgset hjarta som vi kramar var filipinomamma, systar och nyafunna vanner hejda!

Gardagen blev ett hejdakalas utan dess like. Vi avloste varandra genom gratattacker och folk gav oss vattenflaskor for att dricka sa vi inte skulle bli uttrokade! Hahaha Det rackte med att jag tittade pa vara handledare, Marvin o Sharon sa borjade vi alla grata!

Naval, vi trostar oss med att saga – See you when we see you – och sager till varandra att – This is not the end, it’s the BEGINNING of a very long and great friendship.- Och trots tarar o en sorgsen kansla sa kanner jag mig glad!Jag ar sa tacksam for alla dom nya vanner jag fatt och for att jag nu har en ny familj, pa andra sidan jorden!

Idag beger vi oss till Manila dar vi ska aterforenas med vara svenska vanner och ha ”Final evaluation”. Darefter ska vi tillsammans satta oss pa en 12 timmar lang bussresa till dom norra delarna av landet och staden Ilocos. Dar ska vi besoka nagra historiska platser och njuta av vara sista dagar i detta underbara och ibland annorlunda land!

Vi ses dar hemma! Kram Ida

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *