Till innehåll på sidan
beatrice12

Hejdå Sigtuna ='(

Så… Nu har varit varit på våran första förberedelsekurs i Sigtuna. Det har verkligen varit en toppenkurs och galet kul att få träffa alla deltagare. Nu ska jag citera mig själv från igår:

”När jag kom till Sigtuna folkhögskola var det inte som jag hade föreställt mig, allting var mycket finare, och det låg liksom en förväntan och lite spänning  över hela området! Det kändes som att det var första dagen på Hogwarts (Harry Potter) (-inte för att jag någosin fick börja på Hogwarts men jag sitter fortfarande och väntar på mitt brev som säkert kommer komma med en uggla när som helst ;)…) Ja i alla fall, det var lite Harry Potterstuk på det fast  det fanns inga ”Bad guys” som tur var! Och nu när vi skulle åka hem idag så kändes det som Harry Potters sista ord i den första filmen då hans vän frågar: ”Känns det inte konstigt att vi ska åka hem redan” och Harry svara ”Nej, jag är redan hemma…”” (dock en väldigt dålig dubbning från svenskarna. Nog pratat om Harry P.

Vi har verkligen hunnit med massor, en trekamp, fast vi gjorde bara två kamper, vi grillade utomhus, har hållt i andakter, diskuterat,  gått på föreläsningar om konflikter och media, fått göra gruppövning, bokat biljetter till våra utbytesländer, sjungit, ÄTIT, Badat och haft det riktigt Gött!

Jag tycker om Sigtuna det var bra föreläsningar, god mat, bra ledar roliga aktiviteter och trevligt folk som verkligen har inspererat mig på alla plan och nivåer. Ser fram emot nästa träff i Uppsala i Augusti.

 

Tack Alla Som Var Där.

Kram på er <3

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *