Till innehåll på sidan
beatrice12

15 Dagar Kvar, Sen Bär Det Av

Hej!

Nu är vi i Uppsala, vi har haft språkkurs på Tagalog här nu i en vecka. Nästa vecka blir det två dagar till. Jag är glad över att jag kan säga:” Jag heter Beatrice ” på Tagalog. Ja det är ju alltid en början… Jag tycker Tagalog är ett svårt men ett spännande språk att lära sig. Det är inte likt något jag någonsin har stött på i språkvärlden.

Nu är det bara 15 dagar kvar. Det känns fortfarande lite overkligt att vi ska åka till Filippinerna. Jag vet att vi ska vara i mitten i Filippinerna och jag kommer att åka dit med Ida Berggren ifrån Skövde =) Filippinerna ligger ju på andra sidan jorden, och vi ska dit, snart… väldigt snart…

På torsdag ska vi få äta lunch med:

Biskop Ephraim Fajutagana som är den nuvarande Obispo Maximo i Filippinska Oberoende Kyrka (Iglesia Filipina Independiente).Biskop Lito Cruz som  är General Sekreterare i Filippinska Oberoende Kyrka ochPrästen Dindo som är kontakt person i  Filippinska Oberoende Kyrka, när det gäller Ungdomarna som är inblandad i Ung i Världsvida kyrka. (Vi alltså)

Det ska bli jättetrevligt. Jag hoppas jag inte skämmer bort mig genom att säga något helt galet på Tagalog som inte betyder det som det var tänkt…

Nej, nu blir det nog snart middag som Viktoria och Jorun har lagat, ska bli gött.

Ha de fint. Nästa gång jag skriver kanske jag är i Filippinerna ! =)

Ha det bra!

Kommentarer

Ett svar till ”15 Dagar Kvar, Sen Bär Det Av”

  1. Profilbild för Tomas Jarvid

    Vad roligt att det drar ihop sig. Hälsa så mycket från en gammal stipendiat till Bp Ephraim och Bp Lito Cruz. Ser mycket fram emot att läsa från er framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *