Till innehåll på sidan
ida12

Sjukhus hell yeeah!

hejsan allihopa!

Nu har jag varit den forsta i varan grupp och kanske overlag som har uppsokt sjukhus. De var en ganska facinerande upplevelse. De satt mest massa lakare i klump och hangde nar jag kom dit och sa fort man blev undersokt hade man sju lakare inte en. Jag fick i alal fall en som forstod engelska. De visade sig att eftersom jag av misstag fatt i mig lokalbefolkningsvatten hade jag fatt baketrier i mig sa darav blev jag sjuk, men efter medecin ar jag redan pa battringsvagar. Eftersom jag fick medecin pa recept sa skrattade jag gott nar den ena medecin visade sig vara Alvedon! De har jag ju redan knaprat ordentligt sen jag blev sjuk!

Sa just nu gor jag itne sa mycket alls, men de varit ganska manga slappa dagar med diverce besok hos ungdomsgrupper och haft bibelsamtal med dem. Vi forsoker att utharda varmen men vi svettas som tokar har i Filippinerna. Men nar kvallen och regnet kommer kan man faktiskt uppleva en hel del av de sakallade svala vadret.

I mitten av nasta vecka ska vi besoka varldens minsta aktiva vulkan, ga pa zoo , ga in i vulkan vilket later livsfarligt och samtidigt pa raga pa allt aka skyline! Jag dor av lycka nar jag tanker pa hur galet de later!

Ha de bra! Ida!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *