Till innehåll på sidan
veronica12

En vetenskaplig upptäckt

Man kan aldrig var säker pa vad man lär sig av sanna här utbytesresor. Mackor äter brassarna här bade till frukost och till kvällsmat. Da inte alla palägg alltid faller fröken Palsson i smaken far hon vara dessta mer kreativ och pahittig för att göra även hennes maltider till en smakupplevelse.

Bananerna här i Brasilein har förgyllt manga av mina maltider, sa väl morgon som kväll. För er som aldrig testat att ha banan som palägg pa mackan kan jag säga att det är mycket gott. Tillsammans med skinka blir det en toppen kombination och just nu när jag befinner mig i Sao Leopoldo har jag skapat mig min egen specialmacka á la Veronica. Grovt bröd med linfrön. Sedan ett lager med en kesoliknande ost som far ett par skivor skinka eller kalkon ovanpa sig. För att avsluta denna macka kommer sedan bananen. Walla sa har vi en alldeles utomordentlig macka som haller magen mätt ett bra tag.

Vad var da min vetenskapliga upptäckt? Jo, att banan smakar olika beroende pa vilket sätt den är fördelad pa mackan. Den kan vara mosad, skivad i sma runda skivor eller skivad pa längden i avlanga skivor. Det är ju fortfarande samma banan men smakar olika. Om nagon smart person vet varför sa far ni gärna höra av er och förklara. Tills dess fortsätter jag att äta mina bananmackor och njuta av dem. Och för er som är nyfikna pa att veta vilken form bananen är godast i sa säger jag mosad. Men smaken är som baken sa gör er en egen bananmacka och testa själva. Det är riktigt gott kan jag lova!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *