Till innehåll på sidan
alexsandrahallen

Fem dagar kvar, nervöst!

Hej på er!

Förberedelserna inför Tanzania är i full gång och det har varit en minst sagt spännande vecka nu efter Uppsala. Jag hade uppskrivning och uppkörning i tisdags resp. onsdags och kan med glädje meddela att jag faktiskt får bocka av ”Ta körkort” på listan av vad som skulle göras innan resan. Det känns så underbart bra och jag kan delvis tacka det här utbytesprogrammet för att det blev gjort: För fyra månader sedan bestämde jag mig för att inte skjuta upp körkortet längre och deadlinen innan resan var en bra morot!

Körkortet har dock även inneburit att jag plötsligt kan koncentrera mig så mycket mer på resan. Innan var det uppkörningen som tog upp det mesta av min nervositet men nu har en resfeber utan dess like uppdagat sig! Packningslistan är skriven (sedan långt tillbaka visserligen) och ryggsäcken är delvis packad. Swahili-anteckningarna är renskrivna, visumansökan inskickad (hämtas samma dag som vi åker, nervöst!) och en lång lista med saker att göra innan jag åker är skriven. Jag har faktiskt fått göra scheman för hur jag ska spendera varje dag innan jag åker så att jag ska hinna med allt. Aldrig förr har jag varit så nöjd över att vara ett sådant kontrolfreak som nu! (Om ni undrar: att blogga stod faktiskt med på listan. Så: Check!)

Det känns helt fantastiskt att vi faktiskt åker om FEM dagar!! Nu ser jag fram emot några dagar med förberedelser, resfeber och tid med vänner och familj innan det bär av. Imorgon är det dessutom dags för sändningsgudstjänsten. DÅ vet man att det är nära till avfärd!

bild
Körkort:CHECK! Blogga: CHECK! Bli klar med alla förberedelser: Njaaa…

Kommentarer

Ett svar till ”Fem dagar kvar, nervöst!”

  1. Profilbild för Anne Falk
    Anne Falk

    Grattis till körkortet! Packningen blir en lätt match efter detta – stort lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *