Till innehåll på sidan
alexsandrahallen

Levande exempel pa att Tanzanias infrastruktur inte ar sa bra!

Woman down!

Kan ni gissa vem som blev ett levande exempel pa att Tanzanias infrastruktur lamnar en hel del plats at forbattring? JAG saklart! Vi var pa vag ner for en lang backe ner mot Bukoba (Vi bor ju i Ntoma for tillfallet, och bestamde oss for att hoppa av Dalladallan lite tidigare an vanligt) och plotsligt trampade jag i ett hal i marken, trampade snett och ramlade (holl pa att rulla ner i diket ocksa). En bil stannade till och det hordes ”POLE!” fran alla hall.

Raddaren i noden visade sig vara en av mannen i bilen som stannade. Han kom ut direkt och fragade hur det var med mig, hjalpte mig att stalla mig och skjutsade sedan in mig och Rebecka till stan sa att jag slapp halta hela vagen in (det var ett par kilometer kvar). GOD BLESS sager jag bara!

Nu sitter jag har pa internetcafet med uppskrapad hand, blodigt kna och stukad fot. Manga fundersamma blickar fran folk runtomkring, haha! Alldeles strax tankte vi ta oss mot apoteket sa att jag kan gora nagot i alla fall saren. Haltandet finns inget att gora at pa ett par dagar!

Idag ar vi for ovrigt inne i stan for att handla infor ett litet projekt vi drog igang har nere. Jag ska skriva mer om det i nasta vecka, men det innefattar bland annat manga timmars bakning och en hel del planering. Pa lordag gar det av stapeln sa jag tankte att det ar roligare att hra om det sedan nar jag aven kan visa lite foton!

Sa lange tankte jag strax bjuda pa ett inlagg om den senaste tiden i vardfamilj nummer tva! Hall till godo!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *