Till innehåll på sidan
Linnéa Kjellberg

Räknar ner dagarna…

Hej där!

Tänkte följa i mina goda vänners spår i tidigare inlägg och köra en kort presentation av mig själv. Mitt namn är Linnéa Kjellberg och jag skickas ut i världen med UIDVK genom Växjö stift, men bor i en liten by vid namn Alvesta strax utanför Växjö. Om 6 (!) dagar kramar jag om alla nära och kära här hemma och beger mig mot Costa Rica. Försöker hitta ord som beskriver hur allt känns just nu men kommer inte fram till något som slår Pims beskrivning av det hela: ”Känns som det är kolsyra i alla vener och artärer”. Ungefär så. Allt känns spännande, nytt och oklart.

På sätt och vis vet jag inte om jag helt har förstått det än. Jag kommer bo hos helt främmande människor i ett helt främmande land under 3 månader. Jag kan läsa den meningen om och om igen utan att helt greppa innebörden. Det är så stort och så häftigt! Jag ska försöka ta in och njuta så mycket som möjligt av varje minut av utlanddstiden för jag har en känsla av att tiden kommer gå väldigt snabbt med alla nya intryck och allt som händer.

Nu blev inte det här direkt en presentation av mig, utan mer av mina känslor och tankar som är all over the place just nu. Men det är svårt att få ihop något annat när det är sånt här som snurrar runt i huvudet 😉

Jag vill iallfall säga att jag är SÅ redo för att uppleva något helt nytt, få ta del av en vardag som är helt olik min, få möjligheten att förstå en ny kultur, få ta del av personers livshistorier samt att få dela min och lära av varandra.

Ha det fint alla där ute så hörs vi från en annan plats i världen!

Skärmavbild 2013-01-29 kl. 08.56.13

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *