Till innehåll på sidan
felicialindberg

En vecka kvar!

Hej

Mitt namn är Felicia Lindberg, jag är nitton år och jag kommer ifrån Broby-Emmislövs församling i härliga Skåne. Jag har varit engagerad i  församlingen sedan konfirmationen genom att vara konfirmationsledare och medlem i församlingens ungdomsgrupp X-alt, där jag det senaste året varit ordförande. Det har varit en otroligt givande tid där jag fått växa i min tro tillsammans med alla andra härliga ungdomar från Broby.

Jag spenderar väldigt mycket av min tid i kyrkan, det finns alltid läger att åka på, gudstjänster att fira och människor att träffa. Men när jag inte gör det, vilket som sagt är väldigt sällan, tycker jag om att läsa och sticka. Jag tog studenten från samhällsprogrammet i juni och har jobbat som vårdbiträde på ett äldreboende hela sommaren. Till nästa höst planerar jag att läsa till socionom och där efter till diakon, vi får se vad Gud har för planer.

Om en vecka idag sitter jag och mina resekamrater på planet till Filippinerna. Det känns overkligt att denna dag  som jag längtat efter så länge nu snart är här. Men jag känner mig mer redo än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv, äntligen ska jag få göra det som jag så länge har drömt om.

Idag var det sändning för mig i kyrkan, en upplevelse som stärkte mig och som gav mig nytt mod och som fyllde mitt hjärta med hopp och kärlek. Veckan som väntar kommer vara fylld med förberedelser och avsked. Rent praktiskt är jag redo, väskan är så gott som färdigpackad, vilket känns väldigt skönt. Jag ska göra mitt bästa för att bara njuta av den tiden jag har kvar innan jag åker.

Ni kommer få höra från mig här på bloggen men vi som ska till Filippinerna har också ett instagramkonto : UIDVK15FILIPPINERNA, som ni gärna får följa. Under hashtaggen #UIDVK15 kommer ni också kunna följa hela gänget.

Det var nog allt för mig för denna gången

Allt gott!

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *