Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

En början

Jag har valt att kalla denna nya blogg för ”Vandra Vägen”. Jag tycker själv att det är en rätt fräsig titel med två ”V” och allt. Innan ordet ”kristen” fanns så var de som följde Jesus kända som de som tillhörde ”vägen” och det är ett vackert ord. Dynamiskt.

Jag är stolt att få tillhöra vägens och påskens folk. Kyrkan är inte på något sätt perfekt, men hon är ändå min mor och jag älskar henne.

Jag vet inte mycket om vem som kommer läsa den här bloggen. Jag vet inte om du som läser orden känner dig hemma i kyrkans sammanhang eller om du känner dig främmande inför dem. Jag hoppas i alla fall innerligt att jag ska få läsare av många slag och att ni också vågar kommentera, ifrågasätta och (hemskt gärna) uppmuntra.

Peter Halldorf, känd svensk pingstpastor, var på radion för ett tag sedan och han sa att när det kommer till livet som kristen är det egentligen ointressant hur långt man kommit på sin väg, det enda viktiga är att man vandrar framåt. Hoppas att vi får vandra en bit tillsammans!

Kommentarer

4 svar till ”En början”

  1. Profilbild för Jenny Jarvid

    Roligt att den är offentlig nu! Lycka till i bloggandet!

  2. Profilbild för Johan Karlemo

    Grymt kul att du kommit igång. Jag ser fram mot att få läsa dina inlägg.Sen måste jag ställa frågan. ÄR det Jesus eller en liten blå fågel vi ska följa på denna väg du hänvisar till?———————->

  3. Profilbild för Tomas Jarvid

    Hmm. Twitter är fullt av falska profeter som säger följ mig. Man måste vara försiktig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.