Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Firandet fortsätter med tårta och lekar!

Högtidstalet är redan avklarat (morgonens bloggpost) så nu är det dags för sötsaker och lekar. Nu är det ju svårt att bjuda på tårta via internet men här är en på bild i alla fall. Hör av dig om du vill ha en bit skickad till dig per epost.

Vad gäller lekarna så gör vi som Urban föreslog, en frågelek! Skriv en fråga om vad du vill så svarar jag på lämpligt sätt. Om ingen frågar något får vi gå på plan B som är Tomas hårvårdsskola. Hoppas att det inte ska behöva bli så.

Vad vill du veta?

Kommentarer

3 svar till ”Firandet fortsätter med tårta och lekar!”

  1. Profilbild för Rosa

    Å jag har ett öskemål om förljande år: mer gissa bilden.Kombinerad allsång och fråga. http://www.youtube.com/watch?v=1MUiSLjxuX8 Jag har alltid tyckt att det ologiskt att dena fråga ställs till en speleman istället för en präst….

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Mer gissa bilden? Jaa vad roligt! Det ska jag fixa!Det var en bra fråga det… Varför frågar han spelmannen? Är det kanske så att spelmannen gjort en extra klokt intryck genom att sjunga så mycket djupsinnigheter? Är det självupplevt av textförfattaren? Är hundar inte lutheraner utan kommer in i himlen genom förtjänster (vara snäll, klok, fin, betald skatt)? Om detta kan man bara gissa men om det nu är så att hela skapelsen har del i frälsningen borde också hundar få vara med.

    2. Profilbild för Rosa

      Ja det slog mig när jag stod och borstade tänderna: Varför skulle hunden inte komma till himlen? De har väl inte syndat utan varit hund hela tiden. De känner väll att de inte behöver prestera…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.