Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Fastekomplimansutmaningen!

Hallå där! Snygg hatt!

Jag har en idé! Fastan närmar sig. Det är en tid av förberedelse inför påsken, traditionellt sett genom att dra ner på mat eller annat för att påminna sig hut beroende vi är av Guds gåvor och bli uppmärksamma på vad vi har.

I år tänkte jag försöka mig på en annan variant, lite mer proaktiv om man så vill. Jag skulle också tycka det var roligt om vi kunde vara flera om det så att det verkligen blir av. Bäst vore om just du hänger på.

Jag ska försöka att ge en komplimang om dagen under fastan. Den ska vara alldeles sann men det behöver annars inte vara något storslaget. Komplimanger till min fru gills inte, det vore för lätt, utan för säkerhets skull får hon en om dagen också 😉

Jag är ju hemma med barn så det är inte säkert jag träffar någon att ge komplimang till under dagen. I värsta, värsta fall går telefon eller sociala medier också bra men det får inte bli för mycket så.

Vad säger du? Låter det utmanande? Kanske en nyttig utmaning? Fundera på det så påminner jag dig igen senare. Det går också bra att anmäla deltagande redan nu på valfritt sätt.

Kommentarer

2 svar till ”Fastekomplimansutmaningen!”

  1. Profilbild för Rosa

    Nja, jag ger redan komplemanger åt höger och vänster. Min utmaning borde var med att våga släppa kontrollen och duktigheten…

  2. Profilbild för Tomas Jarvid

    Det låter ju också som en utmaning. Jag kör på med komplimangerna jag den här fastan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.