Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

Bloggsemester

Lååååååångsaaaam turnering på snigel. Inget jäkt.

Lååååååångsaaaam turnering på snigel. Inget jäkt.

Jag tänkte bryta min envisa vana att skriva en massa bloggposter i förväg när jag ska iväg någonstans. Det är kanske ett sätt att leva som jag lär som jag borde pröva i verkligheten?

Jag ska för första gången på länge ut och paddla över några dagar. Den här sången av Dan Andersson/Sofia Karlsson får illustrera mina känslor inför friluftslivet.

Jo, förresten! Du kommer väl till Skara nästa helg och firar jubileumsdagarna skara stift 1000 år? Jag är där och drar omkring med barnvagnen och ser inkognito ut (jag är ju föräldraledig vettu). Det skulle vara väldigt roligt om man kan få träffa någon bloggläsare öga mot öga ett ögonblick. Ska du åka?

Kommentarer

5 svar till ”Bloggsemester”

  1. Profilbild för GeddFish

    Jag är i Skara åtminstone på lördag eftermiddag, eftersom jag är med i den stora blandade Gospelkören från Skaraborg och vi sjunger kl 15.15 från Stora Scenen!
    Som jag ser av programmet så är det fantastiskt många fina inslag från både Domkyrkan, Stora och Lilla scenen och Djäknescenen samtidigt under fredagen och lördagen plus marknader och annat. STORT! Kul! Kanske ses?

    1. Profilbild för GeddFish

      Glömde skriva: Trevlig och upplevelserik SEMESTER!

    2. Profilbild för Tomas Jarvid

      Noterar 15.15, och så spanar jag efter dig i vimlet.

  2. Profilbild för Martin Garlöv
    Martin Garlöv

    Jo, jag kommer också till 1000-årsjubiléet. Spanar efter dig och vagnen. Ge dig gärna till känna om du ser mig först. /Martin

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Jag håller ögonen öppna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.