Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på måndagen

Semester i stan?

Semester i stan?

1. Jag har sovit i tält med mina båda största barn för första gången. Det känns stort och äventyrligt även hemma på gräsmattan. Sen är det märkliga tider när tankarna ändå går till föräldrar som får övernatta med sina barn på de svåraste vis på flykt mitt i sånt här fint.

2. Jag har länge tänkt att ge ett podlyssningstips här på bloggen. Lyssna gärna på podden ”Gör din röst #hörd” (på iTunes eller deras egen hemsida). Spännande samtal mellan en sångpedagog som kan mycket om rösten och en retoriker. Mycket som är matnyttigt och väcker tankar för mig och kanske för dig.

3. Jag pratade med en sommarjobbare på jobbet som berättade att hon gärna ville studera retorik och blev eld och lågor. Det är verkligen mycket intressant. Det tyckte jag nog inte i hennes ålder men nu när jag börjat få lite kläm på det så är det desto mer spännande att vässa verktygen lite.

4. Lurigt bara att plötsligt komma på att jag ju inte alls är någon 20åring som ska börja studera utan nån sorts mitt i livet-småbarnsförälder. Det var så nyss jag var där.

5. Det här med semesterbloggandet är allt svårt. Den här bloggposten började jag till exempel med igår men nån gång ska den ju vara klar. Till exempel när du läser detta.

6. När jag ändå tipsar så tycker jag egentligen att du ska lyssna på ljudböcker istället för på poddar. Det känns roligare efteråt att tänka att man läst en bok.

7. Min telefon är för övrigt så sunkig nu att jag inte lyckas synkronisera såna grejer alls. Så jag får väl skaffa transistorradio.

8. Så vad gör du denna vackra måndag? Skriv gärna en rad!

Kommentarer

2 svar till ”8 blandade tankar på måndagen”

  1. Profilbild för rosa
    rosa

    Fått nycklarna till min nya lägenhet! 🙂

    1. Profilbild för Tomas Jarvid

      Hurra! Kul för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.