livet på irente Farm


Har varit fullt upp sista tiden därav har jag varit dålig på att uppdatera bloggen men nu så!

 

Tiden tickar på och nu har jag varit i Tanzania i 2 månader tiden verkligen flyger förbi. Jag visste inte riktigt vad jobbet på farmen skulle innebära och om mitt jobb skulle vara till någon nytta. Det har varit en spännande resa och jag har lärt mig så mycket under tiden på farmen. Min roll under veckorna har gått från att vara med under produktionen av sylt och ost men också renhållning och utfodring på våra olika stationer på farmen. Till att hålla guidade turer för turister som kommer till Irente Farm lodge. Det sistnämnda har varit väldigt uppskattat och jag tillbringat mer och mer tid med gästerna. Förra veckan blev jag inbjuden till att flytta upp på farmen och flytta ut från childrens home där jag bott tidigare. För att kunna vara mer på farmen och helt enkelt berätta och visa vad vi gör på farmen och gästerna får  möjlighet till att träffa personalen som jobbar med produkterna som serveras och säljs till turisterna som kommer på besök. Jag stormtrivs på farmen det är långa dagar från morgon till kväll men jag känner att det ger mig styrka och att det hjälper Irente Farm. Jag kan se att farmen har en enorm potential för att växa med väldigt små medel. Jag försöker bidra med idéer till Stephen som är min arbetsledare och dialogen vi har är bra. Personalen på Irente Farm verkar vilja och tro  att jag ska ta över rollen som manager för farmen men jag tror att min flickvän inte skulle bli allt för glad om jag inte kommer hem i februari eller att inte komma tillbaka till mitt underbara jobb i S:t Petri men tanken är frestande hehe.

vid sidan av jobbet på farmen så driver jag en del projekt som jag kommer berätta mer om i mitt nästa inlägg. Jag har lite problem med att lägga upp bilder från min telefon av någon anledning men bilden är tagen från resturangen på Irente Farm lodge så ni kan ju själva tänka er hur det känns att avnjuta sitt morgonkaffe med en sådan utsikt.

Allt gott!

En kommentar

Katarina säger
7 november 2018 – 12:38

Härligt att din kompetens kommer till nytta, Filip! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.