Experiment Sverige


bp KL 3Visionärt Seende & Synk med Verkligheten

Kriminologen G W Persson lever i verkligheten. I bland annat tidningen Expressen sätter han frågetecken kring uppblåsta politiker som ägnar sig åt verbala gympaövningar. När verklighetens brutala ansikte målas på våra näthinnor inser folk att det är politisk handling som behövs för att hålla kaos på plats. Det räcker inte med att verbalisera värdegrunden. Somliga människor kan man inte ha på gator och torg. De förstör, stjäl, våldtar, mördar besinningslöst. Så ser verkligheten ut på Drottninggatan den 7 april. För sånt måste ett demokratiskt samhälle stänga dörren, inte med snack, utan med tydlig handling. Det  är humanism!

Det kravlösa Sverige krackelerar. Smarta affärsmän räknade ut att importerad arbetskraft utan språkkunskaper och förankring i vad som gäller kan utnyttjas till att göra skitgörat med slavlöner. Rädda Välfärden kallas konceptet. Med överskott på arbetskraft kan man sänka löneanspråk.

Ute i  parallellsamhällena Rinkeby, Akalla, Husby, Biskopsgården i Göteborg och Rosengården i Malmö lever människor i totalt annorlundaskap. Här odlas främlingskapet och växer till ohämmat hat. I sådana miljöer frodas kriminalitet, drogmissbruk och våldsbejakande extremism. Det är inte mångkultur, utan anti-kultur! Förmodligen kommer detta att medföra mycket tydliga förändringar i hur folk kommer rösta i de allmänna valen år 2018. Vi får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *