28 timmar


Om 28 timmar lämnar jag svensk mark. Jag och mina tre fina resekompanjoner. Om ungefär 46 timmar landar vi i Sydafrika. Där ska vi spendera de tre kommande månaderna i ett delande av tro, liv och vardag tillsammans med varandra och människorna vi möter. Fantastiskt bra grej! Är väldigt taggad!

Och hej förresten!

IMG_5209

En presentation kanske kunde vara på sin plats. Jag heter Julia och är alltså en av årets utbytesdeltagare. Jag kommer från Kinna (en liten ort mellan Borås och Varberg) och hör hemma i Kinna församling, Göteborgs stift. Jag är 19 år och tog studenten i juni. Efter många långa skolår och en sommar av väntan och förberedelser känner jag mig väldigt redo för att åka iväg, och jag är verkligen tacksam för den här möjligheten.

Min längtan och förhoppning är att jag under hösten ska få möta människor och sättas i sammanhang som ger mig ett nytt och bredare perspektiv på vad livet är. Jag ser fram emot att dela med mig av berättelser om detta, men nu ska jag återgå till packandet, för imorgon åker vi!!!!

/Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *