Resfeber


Halloj!

Jag heter Emma Wigfeldt, är 20 år gammal, och om bara några få fjuttiga timmar åker jag till Arlanda för att lämna Sverige och spendera 87 dagar på Sydafrikansk mark. Jag bor i Stockholm och just nu känns det extra bra att Arlanda är avreseflygplats eftersom jag precis lyckats förstå att det är idag jag åker. Jag har (iprincip) packat klart men insåg att jag glömt att köpa lite saker – så snart får jag springa iväg och fixa de

Hela gårdagen var en dag fylld med resfeber, trots att 1a september fortfarande kändes väldigt långt borta. Idag är det första september, Dagen D, och idag har jag nästan börjat förstå. Inte förrän jag träffar Julia, Niklas och Filip på Arlanda kommer det vara helt påriktigt dock – och det är fortfarande några timmar kvar tills dess.

Precis som övriga deltagare kommer jag att dela med mig av glimtar från mitt äventyr här, och jag ser enormt mycket fram emot att komma iväg och uppleva världen på ett sätt jag aldrig tidigare gjort!

Och här är vi!! Jag, Julia, Niklas och Filip image– ett drömgäng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *