Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

  1. Glad söndag kära läsare!

2. Idag är det 19e söndagen efter trefaldighet och jag ska vara med på ekumenisk gudstjänst i Limmareds missionskyrka och därefter lära konfirmanderna om varför bibeln är så spännande (det är målet i alla fall).

3. Predikan är lite märklig idag. Jag har dammat av min gamla Lutherföreläsning och ska göra någon slags variant på den som predikan. Rent genremässigt känns det konstigt för det har ju inte kallats predikan förut men jag får väl lägga på lite mer patos så kanske det går.

4. Till konfirmandpasset har jag laddat med rekvisita i väskan. En gummiorm, ett lösskägg och kanske lite duplobitar så är nog succén given? Har på många sätt en barnslig övertro på rekvisita.

5. Annars står jag nu inför en ledig vecka hemma då barnen har höstlov. Det ska bli fint! Sedan blir det gasen i botten igen till nästa helg med alla minnesgudstjänster men det är ju som vanligt.

6. Det är mycket som är svårt att hinna som återigen nybliven pappa. Jag har ju en idé om att göra iordning så jag på något sätt kan sälja slöjd till förmån för skyddande av urskog nu inför jul och hade olika tankar om hur det ska gå till men nu vet jag inte.

7. Hör av dig om du behöver en slev eller smörkniv täljd av en präst till julklapp till den som har allt. Jag lovar att skänka helt oförkortat till https://naturarvet.se

8. Vad gör du idag? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

3 svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Dotter på besök, pysseldag i går, barnkalas i släkten i dag.
    Ha ett skönt höstlov!

  2. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    8) Besök av dottern över helgen, pysseldag i går, tagit upp båten och barnfördelsedag i släkten i dag.
    5) Önskar trevlig höstlov 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.