Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Byggarbetsplatsen.
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Nu har jag ju faktiskt predikat två söndagar i rad, vilket inte är så vanligt nu. Däremot har jag varit med min fru i veckan och hjälpt till med musiken då hon hade gudstjänst på äldreboendet i Dalum. På nåt sätt är vi redan framme vid 20e söndagen efter trefaldighet.
  3. Igår sprang vi lopp i Borås som familjeutflykt. Väldigt fint att se de stora barnen springa barnloppet och min fru gjorde ett fint lopp på 5 km. Jag sprang trailloppet som var den stora grejen för dagen. Nöjd med min insats, det är andra gången jag sprungit ett lopp, det förra var för 10 år sedan i Råda i Lidköping.
  4. Idag ska jag hänga med dottern på stråkdag och ha med mig min egen fiol också. Det känns ju fint.
  5. Dagens blandade bild är från senast jag och lillen stannade och tittade på grävmaskinerna. Det är uppskattat. Ser man riktigt noga på bilden ser man ett annat barn som trycker sig mot gallret uppe på andra sidan gropen. Och häromdagen mötte vi en farbror som tittade länge och väl. Spännande för alla åldrar alltså.
  6. Plötsligt finns det så mycket byggmaskiner överallt, hur kommer det sig att jag inte sett det förut?
  7. Självhushållningen går in i slutspelet tror jag. Jag kokar äpplen så mycket jag hinner och testar lite med aronian och nyponen. Nu ska vi bara ta oss till landet och hämta hem kål regelbundet till jul eller så.
  8. Hur har du det? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

2 svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    6) Det är som med trattkantarellerna – ser man en ser man snart fler…
    8) Troligen årets sista fika utomhus vid Sala station efter Gudstjänsten, diverse höstsysslor som avstängning av sommarvatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.