Till innehåll på sidan
Tomas Jarvid

8 blandade tankar på söndagen

Ny söndag, nya blandade tankar!


Trött moder Maria med piggt Jesusbarn. En otraditionell ikon.
  1. Glad söndag kära läsare!
  2. Det har varit roligt att komma ut med några riktiga bibelbloggposter i veckan. Idag är det annars 21a söndagen efter trefaldighet (föräldraledig som jag är har jag rätt dålig koll på var exakt i året vi befinner oss så jag fick kolla). Jag och barnen och svärmor ska följa med min fru till Blidsberg och gå på familjegudstjänst och det blir ju en ny gudstjänstlokal för min del så det känns lite spännande.
  3. Får försöka hitta kameran i flyttlasset, det är ju sed här på bloggen att fotoblogga om olika kyrkor.
  4. Vi har hastigt och lustigt blivit med begagnad elbil som vi ska hämta i veckan. Det bästa av allt hade förstås varit om vi klarat oss med en bil istället men det framstår väldigt tydligt att det inte kommer gå efter jul när jag ska arbeta mer igen. Just detta med eldrivna fordon är ju annars väldigt spännande så det känns roligt.
  5. Stötte på bilden till bloggposten på någon sida på polska på instagram så jag kan tyvärr inte säga mer om vem som gjort den. Tycker den lyckas bra med att förmedla mänsklig värme och en påminnelse om att både Maria och Jesus är verkliga människor, och heligheten har inte tagit skada för det tycker jag. Vad säger du?
  6. Mer på det polska temat så har det varit polska snickare här och monterat upp en vägg i vårt hus. När de åkte ville de ta kort på mig och det förvånade mig ju lite. De sa att de tyckte jag såg ut som en av dem och tyckte det var komiskt. Känns fint på något sätt.
  7. Nu ser jag i och för sig annorlunda ut för jag har förmått min fru att klippa håret på mig. Hon våndades över uppgiften och jag fick lova att ta på mig hela ansvaret för resultatet men jag tycker det blev bra.
  8. Hur har du det just nu? Skriv en rad och berätta!

Kommentarer

Ett svar till ”8 blandade tankar på söndagen”

  1. Profilbild för Thorsten Schütte
    Thorsten Schütte

    Firade äntligen nattvard igen och kollad nyss på den här https://torbjornlindahl.blogg.se/2021/october/missade-du-filmen.html rekommenderade filmen, mycket sevärt om Östtyskland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.