Farväl Gudstjänst

Den 10 december var det dax att ta ett sista officielt farväl av församlingen.

Det var en gudstjänst där det togs avsked av både mig och Malin och pastor B. Shumba och hans familj.

En långdragen historia när alla skulle säga hejdå och hålla tal till alla oss och ge presenter och så vidare.

Barnen gjorde ett uppträdande, det var tydligen väldigt kul för alla skrattade högt. dock var den helt på shona så återigen så förstod vi inte allt som hände. Det var en lång och varm dag men en väldigt mysig. Vi fick pennskin som ett barn gjort till oss och ett varsitt nattlinne av Mrs Shumba, en kvinna vi lärt känna och tycker mycket om. Detta för att hon varit ungdoms rådgivare och sa att hon visste att det är just på natten som problemen kommer så hon ville att vi skulle ha något som påminde oss att vi var älskade. Otroligt gulligt av henne.

Vi höll våra hejdå tal till församlingen med.

Efter att allt var klart så åt vi mat och sen åkte vi hem. Känner att denna dagen bättre beskrivs med bilder än med ord så lägger upp massa bilder istället för att skriva så mycket! 🙂

som sagt, det var en lång dag.

Christine