Till innehåll på sidan
clair

Uppdatering fran Costa Rika

Efter nästan 2,5 manader i landet med ILCO känns det som om tiden har gatt väldigt fort, men mycket har jag hunnit med ocksa. Nu ar det runt 18 grader och kallare ska det bli i december, och kallare är det ju da det ar fuktigt överallt – bra förberedelse inför sverige om 17 dagar.

Den här veckan har jag hjälpt till pa kyrkans förskola har i Alajuelita och La Carpio, den ena gruppen mindre och lugnare med mycket organiserad lek och sa hann jag med en intervju av en ledare som sa att det var vildare barn pa den andra platsen da de har föräldrar fran nicaragua, och har inte blivit sa väl mottagna av samhället. Jag vet inte om det ledaren sa var sant, men vilda barn var det, mer öppna barn ocksa, flera barn, och lekte gjorde de hela tiden precis vad de ville och lyssnade inte pa reglerna som fanns, och endel brak blev det mest hela tiden, nar de inte sov (den första gruppen hade svarare att sova – kanske för de inte lekte lika utmattande vilt, vad vet jag.) Men intressant vad det iaf. Och sa har jag vart pa universitetet igen och lyssnat pa fler forelasningar om migration i bibeln och profter.

Jag kan ocksa säga att reformationsdagen blev fantastisk med lek, lang massa med drama och gemenskap. men det kommer bilder pa nar jag far tillgang till dem, nasta vecka.

Nu ska jag ivag pa ungdomslager med tema sexualitet/kropp/identitet och halla i lite ovningar själv, ska bli jattespannande! Och har hort att det finns pool och ar vackert omrade ute i skogen. Bilder kommer sen!

La Paz!

Clair

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *