Till innehåll på sidan
Viktoria Vingård

Sigtuna!! <3

Sitter här nu i mitt och Sofias underbara rum och är lite ledsen att detta är sista kvällen här i Sigtuna. Det har verkligen varit en fantastisk kurs med sagolika möte med människor från runt om i hela Sverige! jag har fått lära mig en massa nytt om mig själv och om hela världen. Jag kommer sakna alla tjejer jättemycket men vi syns ju snart i Uppsala igen.

Inte långt kvar nu! Det finns så mycket förväntningar men också så mycket som måste göra nu i sommar. Men en massa frågetecken har blivit besvarade under våra dagar här som t.ex. Vad ska man använda för väska? Vad ska man packa? Hur mycket pengar borde man ha med sig? Vad borde man köpa för kläder? Vilka mediciner borde man köpa med sig? Hur går man på toaletten? Hur tar vi oss till landet? Jaaa, en massa sånt!

Vi har även fått lite utbildning i konflikthantering, möten med andra kulturer, kyrkans roll i samhällena mm. Så det har verkligen varit intensiva dagar! Men jag känner mig så sjukt taggad och peppad, jag är glad över att vi har fått den här chansen att kunna förbereda oss mentalt och framför allt för att vi har fått chansen att få lära känna varandra och kunna dela erfarenheter och förväntningar.

Idag har vi haft en liten avslutnings eftermiddag/kväll, helt sjukt kul måste jag säga! eftermiddagen började med en tvekamp mellan de olika landsgrupperna sedan så lagade vi en suveränt god vegetarisk middag över öppen eld tillsammans hela gruppen. menyn bestod av; Grillad halloumi, fransk potatissallad, knyten med grillade grönsaker och svamp och en sjukt god sallad med tillhörande dressing. Måltiden avslutades med grillad banan med choklad (rymdbananer som vi kallar det i min familj). Ett helt strålande avslut på en helt strålande kurs! Men kvällen är faktiskt inte slut än! Nu väntar nattbad och efterföljande bastu 😀 Livet kan vara härligt ibland!

God Bless

// Viktoria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *